Συστήματα Δροσισμού

Υδρονέφωση Υψηλής Πίεσης 70-100Bar

Η υδρονέφωση χρησιμοποιειται σε πολλούς τομείς, κυρίως για την ψύξη χώρων, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που ο συμβατικός κλιματισμός δεν επαρκεί.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι η ψύξη εξωτερικών χώρων σε ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΙΣΙΝΕΣ-ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ-BEACH BAR-ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ-ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ-ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΜΑΝΑΒΙΚΑ Κ.Α  αλλά και οι εφαρμογές στη βιομηχανία και στον αγροτικό τομέα, κ.λ.π.

Η υδρονέφωση στο βιομηχανικό τομέα προσφέρεται για την καταστολή της σκόνης και των μικροβίων που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα των εργοστασίων καθώς και για την απόσμηση δυσάρεστων οσμών σε μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων κ.λ.π.

Η χρήση συστημάτων υδρονέφωσης, πέρα από τον τομέα της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας, θεωρείται απαραίτητη και στον τομέα τροφίμων και ζωοτροφικών μονάδων αλλά και σε χώρους οπού είναι απαραίτητη και η σταθερή υγρασία όπως κελάρια οινοποιείων, θερμοκήπια κλπ.

Mε ένα πλήρες σύστημα εξαρτημάτων και με την ειδική αντλία ασκείται πίεση στο νερό 70-100 bar το οποίο στη συνέχεια ψεκάζεται από τα ειδικά ακροφύσια (μπεκ) για να μετατραπεί σε σταγονίδια έως 5 micron (όσο το 1/10 της ανθρώπινης τρίχας).

Απολαύστε το καλοκαίρι όπου και αν βρίσκεστε! Όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το καλύτερο σε εξωτερικούς χώρους.

ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

 

  FOG UNIT 40

   

  Πλήρης σύστημα υδρονέφωσης υψηλής πίεσης αποτελούμενο από :

  • Πιεστικό συγκρότημα ρυθμιζόμενης πίεσης έως 40bar, διακόπτη λειτουργίας on-off, χρονικό περιοδικής λειτουργίας start-stop, αντλία λαδιού, μανόμετρο ένδειξης πίεσης, κινητήρας συνεχούς λειτουργίας, φίλτρο νερού στην έξοδο υψηλής πίεσης, βαλβίδα αποφόρτισης δικτύου, βαβίδα εισαγωγής νερού, φίλτρο εισαγωγής νερού, δυναμικότητα από 0,02 έως 0,88 lit/min.
  • 1 κόφτης σωλήνας πολυαμιδίου
  • 15 αυτόματα ρακόρ με υποδοχή για μπεκ
  • 1 αυτόματο ρακόρ Ταυ
  • 2 αυτόματα ρακόρ τέρματικά
  • 15 μπεκ
  • 4 τάπες για μπεκ
  • 30μ σωλήνα πολυαμιδίου ¼’’

  FOG UNIT 20

  Ευέλικτο σύστημα υδρονέφωσης για ευχάριστη δροσιά

  Το Σετ Υδρονέφωσης KIT FOG 20 της Εταιρείας μας σας βοηθάει να δροσιστείτε όταν κάθεστε έξω τις ζεστές μέρες.
  Το σύστημα διαθέτει Πιεστικό συγκρότημα 20 BAR,15 μπέκ νέφωσης που προσαρμόζονται εύκολα σε μια ομπρέλα, τέντα ή πέργκολα.
  Τα μπεκ δημιουργούν μια λεπτή ομίχλη που δροσίζει ευχάριστα την ατμόσφαιρα. Το σετ περιλαμβάνει το πιεστικό με ενσωματωμένο χρονικό λειτουργίας και παύσης, βαλβίδα εισαγωγής νερού, βαλβίδα αποστράγγισης , 30 μέτρα λάστιχο, 15 μπεκ υδρονέφωσης.

  KIT FOG 40 360

  PERFECT VENTO ECO

  PERFECT VENTO PRO


  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣMO TOY ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΛOY.
  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
  Ελάτε και δείτε τη λύση μας για την ψύξη των εξωτερικων σας χώρων:

  Δείτε τη λύση μας για την ψύξη σε Επαγγελματικούς Χώρους κ.α

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ…..ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!!

  Ο τίτλος σας πηγαίνει εδώ

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.