Υδρονέφωση Υψηλής Πίεσης 70-100Bar

Η υδρονέφωση χρησιμοποιειται σε πολλούς τομείς, κυρίως για την ψύξη χώρων, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που ο συμβατικός κλιματισμός δεν επαρκεί.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι η ψύξη εξωτερικών χώρων σε ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΙΣΙΝΕΣ-ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ-BEACH BAR-ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ-ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ-ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΜΑΝΑΒΙΚΑ Κ.Α  αλλά και οι εφαρμογές στη βιομηχανία και στον αγροτικό τομέα, κ.λ.π.

Η υδρονέφωση στο βιομηχανικό τομέα προσφέρεται για την καταστολή της σκόνης και των μικροβίων που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα των εργοστασίων καθώς και για την απόσμηση δυσάρεστων οσμών σε μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων κ.λ.π.

Η χρήση συστημάτων υδρονέφωσης, πέρα από τον τομέα της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας, θεωρείται απαραίτητη και στον τομέα τροφίμων και ζωοτροφικών μονάδων αλλά και σε χώρους οπού είναι απαραίτητη και η σταθερή υγρασία όπως κελάρια οινοποιείων, θερμοκήπια κλπ.

Mε ένα πλήρες σύστημα εξαρτημάτων και με την ειδική αντλία ασκείται πίεση στο νερό 70-100 bar το οποίο στη συνέχεια ψεκάζεται από τα ειδικά ακροφύσια (μπεκ) για να μετατραπεί σε σταγονίδια έως 5 micron (όσο το 1/10 της ανθρώπινης τρίχας).

Απολαύστε το καλοκαίρι όπου και αν βρίσκεστε! Όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το καλύτερο σε εξωτερικούς χώρους.

 

 

  KIT FOG 40 360

  PERFECT VENTO ECO

  PERFECT VENTO PRO


  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣMO TOY ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΛOY.
  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
  Ελάτε και δείτε τη λύση μας για την ψύξη των εξωτερικων σας χώρων:

  Δείτε τη λύση μας για την ψύξη σε Επαγγελματικούς Χώρους κ.α

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ…..ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!!